MISTER KONINGSWEG

MISTER KONINGSWEG Lunchroom - cafetaria - kebab salon - catering

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 892 beoordelingen
2 aug 2021 om 20:08 Bezorg tijd ruim 2 uur moeten wachten
2 aug 2021 om 11:11 De bezorgtijd was 2 uur. Niet voor herhaling vatbaar op een zondag.
2 aug 2021 om 10:30 Slappe patat Broodje doner ook niet heel speciaal en alles niet echt warm. Zelf vind ik het niet nog eens de moeite waard
1 aug 2021 om 21:09 Na 2 uur, koude patat en kipkorn i.p.v frikandel geleverd. Echt veel trek had ik ook niet meer.
1 aug 2021 om 20:18 Bezorgtijd was 1 uur en 50 min. Te lang .
1 aug 2021 om 20:04 Dit was echt de slechtse bezorgervaring ooit. 2 items besteld (friet en een broodje döner). Duurt meer dan 2 uur. Verzoek bij de friet gezet voor de saus apart, maar dat kon ook niet. Dan wil je bellen omdat het zolang duurt en kom je er niet door. Eten k
1 aug 2021 om 19:29 Had wat warmer gemogen.
30 jul 2021 om 20:10 Eten was niet warm meer, en werd erg laat bezorgd. Na 1,5 uur.
27 jul 2021 om 19:22 Het eten was goed maar de bezorging heel laat thuisbezorgd heeft verkeerde tijden door gegeven dus niet de schuld van mister koningsweg
25 jul 2021 om 21:48 Patat was érg zout en heel slap. Had besteld om 17.45 ( zo snel mogelijk aangevinkt) want het 1e bezorgmoment was 18.30. Dus dan denk je zo snel mogelijk is vóór 18.30. Maar zo snel mogelijk bleek ruim 1u en 40min later te zijn, dus om 19.30. Jammer.
25 jul 2021 om 21:04 Duurde wel wat langer; maar werd netjes gemeld. Is ook niet gek op een zondag in de vakantie rond etenstijd. Maar het was weer top! Lekker vers & lekker warm!
23 jul 2021 om 22:54 Heeeerlijke pizza's, goede bodem, goed belegd, top, elke keer!!