MISTER KONINGSWEG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1090 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Koningsweg. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:32 Heerlijk gegeten maar erg lang moeten wachten.
25 feb 2024 om 20:08 Thuisbezorgd beweerde 45 min. Na bestelling geplaatst bleek het al opgelopen naar 90 min en uiteindelijk kwam de bestelling pas na twee uur. Althans dat hoop ik. We wachten nog steeds, maar ik heb er net achteraan gebeld. Kwartiertje zeiden ze.
24 feb 2024 om 21:46 De schotels waren ontzettend goed gevuld, en alles zat er op en aan. Salade, broodje netjes bezorgd op een vakantiepark, keurig gebeld toen hij er bijna was. Alles was nog super warm en heerlijk gegeten! Super vriendelijke bezorger! Dikke 10
12 feb 2024 om 15:55 Tijd was gelijk zoals vooraf aangegeven. Altijd lekker
5 feb 2024 om 20:43 Aardige mensen, maar matige kwaliteit pizza. Niet voor herhaling vatbaar.
22 jan 2024 om 5:33 Erg goed!
28 dec 2023 om 20:13 Bezorging duurde erg lang. We hadden bewust aangeklikt met knoflooksaus en zonder ui in de kapsalon, maar dat was allebei mislukt. Ook de groente in de kapsalon niet gesneden. Wel goed warm!
13 dec 2023 om 21:20 we hadden om 17.00 uur eten besteld. Bezorging om 18.30 uur. Het eten kwam pas om 19.00 uur!
10 dec 2023 om 19:52 30 minuten later. Bamischijf niet warm, patat was slap en de salade bij de kip döner leek wel over datum.
9 dec 2023 om 19:58 Lekker,genoeg,top.
3 dec 2023 om 14:01 had saus apart gevraagd niet gedaan maar er op ,daar door een kleffe klieder boel !!!
24 nov 2023 om 19:34 Eten was lauw !!