MISTER KONINGSWEG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Koningsweg. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 19:49 De bestelling is goed overgekomen. Helaas was alles koud. Heeft 75 minuten geduurd voordat we het thuis bezorgd kregen.
8 jun 2024 om 19:10 Goed gegaan
3 jun 2024 om 8:27 Heerlijke broodjes, goed gevuld. Kipdöner en gewone döner. Hebben het zelf afgehaald, werden netjes van te voren gebeld dat het klaar was om af te halen.
27 mei 2024 om 19:13 Ik had wompi kipstukjes kip was erg doorbakken was niet op te kauwen heel erg jammer want ik ben echt normaal heel erg tevreden over de wompis bij hun
26 mei 2024 om 21:39 Besteld, en er stond dat het over 59 min klaar zijn. Ik werd vrij wel direct gebeld dat het al binnen 15 min klaar was. Lekker gegeten en goeie porties!
26 mei 2024 om 19:30 Lekker alleen de zalm filet was erg klein
25 mei 2024 om 8:28 Eten was goed wel iets minder warm dan we gewend zijn maar nog wel te eten
11 mei 2024 om 1:19 We hadden zelf afgehaald en het was op tijd klaar. Eten was allemaal goed en warm.
3 mei 2024 om 19:02 Heerlijke patat en snacks, goed warm.. top!
30 mrt 2024 om 20:26 Grote portie, goed warm en op tijd gebracht.
18 mrt 2024 om 0:15 The turkish meals are okay, but the pizza should not even be called that, it is rather a cracker with a topping. So, if you want pizza, don't go here